Ιουλίου 24, 2016        Είσοδος Συνεργάτη      
 Αρχική   
 
 

Η Megagency Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι Α.Ε.
αποτελεί μια εταιρία παροχής υπηρεσιών ποιότητας
στους τομείς
προστασίας, αξιοποίησης περιουσίας & ζωής


Εορτολόγιο
 
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
 
Χρηματιστήριο
 


 


              

 


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ου ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2016

Παρά τις αντίξοες συνθήκες που εμφανίζει ο κλάδος των ασφαλειών (-6,6% με τα πιο πρόσφατα στοιχεία) αλλά και του γενικότερου κλίματος αβεβαιότητας που επικρατεί στην αγορά, η MEGAGENCY ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε πέτυχε σημαντική ενίσχυση όλων των οικονομικών της στοιχείων, κατά την διάρκεια του πρώτου τριμήνου του τρέχοντος έτους.

Συγκεκριμένα εμφάνισε αποτελέσματα αυξημένα κατά 18,8% στον κύκλο εργασιών της και κατά 14,4% στα εισπραχθέντα ασφάλιστρα.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο κλάδος αυτοκινήτων που αποτελεί ποσοστιαία λιγότερο  του 65% του κύκλου εργασιών της εταιρίας, ενισχύθηκε σε μικρότερο ποσοστό (10,50%) από τους  κλάδους  Ζωής-Υγείας και Πυρός-Αστικής Ευθύνης-Λοιπών Κλάδων, που ενισχύθηκαν κατά 42,00% και 27,50% αντίστοιχα.

Αναμένεται αύξηση κερδοφορίας σε ποσοστό 9%, διότι η εταιρεία επενδύει συνεχώς, αναβαθμίζοντας την υποστήριξη που παρέχει στους συνεργάτες της και διευρύνοντας το δίκτυό της. Με δεδομένο ότι η MEGAGENCY ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ AE διατηρεί μηδενικό δανεισμό και μηδενικές υποχρεώσεις προς προμηθευτές και ασφαλιστικές εταιρείες, είναι έτοιμη απέναντι στις προκλήσεις του αύριο.

Ξεκινάμε κάθε μας ημέρα, τις προσπάθειες μας με τον ίδιο ζήλο, ακλόνητοι στις αρχές και στις αξίες μας, για να παρέχουμε το πιο υψηλό επίπεδο γνώσης στους ασφαλιστικούς μας συμβούλους, οι οποίοι με τη σειρά τους θα πρέπει να εκπαιδεύσουν το κοινό, προκειμένου να λάβει σημαντικές αποφάσεις  που αφορούν την ζωή του, την υγεία του, τη σύνταξή του καθώς και την προστασία των περιουσιακών του στοιχείων.

Θα είμαστε δίπλα τους, με εντιμότητα και γνώση καθιστώντας τους εαυτούς μας υπηρέτες αυτών, που αντιλαμβάνονται την έλευση μιας νέας εποχής όπου το εγώ, παραχωρεί τη θέση του στο εμείς, και τα μικρά και ανούσια, στα σοβαρά και μεγάλα.

 

Η ΟΜΑΔΑ
ΤΗΣ MEGAGENCY
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε

 


 


INTERAMERICAN ALLIANZ GENERALI METLIFE EUROLIFE ORIZON INTERLIFE PRIME ATLANTIKI ENOSIS ERGO EUROPISTI ETHNIKI AXA GROUPAMA AIG IDROGEIOS DAS LLOYDS CNP Interasco
Χρήσιμα θέματα
Ενημερωθείτε για  χρήσιμα θέματα στο χώρο της οικονομίας, των επενδύσεων και των ασφαλειών
Ευκαιρίες Καριέρας
Ξεκινήστε ή συνεχίστε την καριέρα σας, στον συνεχώς ανοδικό κλάδο των ασφαλίσεων, με την  MEGAGENCY - Ασφαλιστικοί  Σύμβουλοι
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε ηλεκτρονικά με την Megagency
MEGAGENCY - Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι Α.Ε.
Έδρα: 20ό χλμ Θεσσαλονίκης - Μηχανιώνας, TK: 57500
Τηλ: 23920 20700 - Fax: 23920 25508
Υποκατάστημα: Δραγούμη Ίωνος 3, Κατερίνη, ΤΚ: 60132
Τηλ: 23510 25532 - Fax: 23510 33433
e-mail:
info@megagency.gr
  Copyright 2013 by Megagency   Terms Of Use  Privacy Statement